Speciale editie van Buitendag NOP, de leukste autorit voor jong & oud

Met vragen over de route, leuke spelletjes met gebruik van je smartphone,  coronaproof alles vanuit de auto. Deze speciale tweede paasdageditie wordt mede mogelijk gemaakt door de Lionsclub Noordoostpolder in samenwerking met Staatsbosbeheer. 

Op tweede paasdag (05-04-2021) het leukste auto avontuur van de Noordoostpolder beleven? Deze speciale Buitendag NOP-editie is een coronaproof puzzelrit waarbij je met je eigen gezin in de auto een route aflegt door de Noordoostpolder. De puzzelrit is voor jong en oud. Deze editie is een hele nieuwe route en is 50 km lang en duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Onderweg ga je vanuit de auto leuke spelletjes doen, en ontdek je ook de mooie natuur en het ondernemerschap van de Noordoostpolder. Tevens krijg je in deze speciale editie ook tips van boswachter Harco en is de grootste nestkast van Nederland in het Kuinderbos.

Onderweg zul je op deze Buitendag NOP-route naast diverse spelletjes ook een speciale auto-bingo voor de kinderen spelen. Daarnaast ga je onderweg ijsvogeltjes en paaseieren tellen. Ook zijn er vragen voor de volwassenen. Het is een echte puzzelrit voor jong en oud. Alle spelletjes worden tijdens deze Buitendag NOP-route vanuit de auto gespeeld, je mag in verband met de Covid19 richtlijnen op de spelletjeslocaties de auto niet verlaten.

Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd. Op de route zijn twee takeaway-locaties ingericht. Hier kun je friet, hamburgers, koffie/thee en fris to go bestellen. Je komt tijdens de puzzelrit vanzelf langs beide takeaway-locaties. Je bestelling wordt hier ter plaatse opgenomen door leden van de Lionsclub  Noordoostpolder; zij bezorgen je bestelling in je auto, zodat je ook op deze locaties de auto niet hoeft te verlaten.

Ook tijdens deze Buitendag NOP-editie zijn er mooie prijzen te winnen:

1e prijs: Rondvaart voor de hele klas in het Kuinderbos

2e prijs: Trip met de bolderkar en trekker voor de hele klas met de boswachter

3e prijs: Privé excursie voor het hele gezin in het Kuinderbos

(voor alle prijzen geldt: zodra Covid19 het toelaat)

Na reservering & betaling krijg je een bevestigingsmail met een aanmeldlink voor de Buitendag NOP-route. Je hoeft niets te downloaden, de route krijg je op een webapp. Let op dat je op de tweede paasdag (05-04-2021), wanneer de rit plaats vindt, de code pas activeert. De codes zijn beperkt houdbaar.

Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen dan kan het zijn dat deze in de ongewenste mail is terecht gekomen, zo niet laat het ons z.s.m. weten.

Bij deze speciale Buitendag NOP-editie zijn er 4 verschillende startlocaties beschikbaar. Je kunt kiezen uit de volgende startlocaties;

  • Kuinderbos – P-plaats zandsculpturen Schoterpad 5 Takeaway-locatie
  • Rutten – De Groene Agri Gemaalweg 3
  • Emmeloord – Flevoboys Espelerlaan 80
  • Marknesse – MCM Marknesse J. Marisstraat 9 Takeaway-locatie

Wij attenderen je er op dat tijdens deze speciale Buitendag NOP-editie er niet uitgestapt mag worden. Zorg dat je op tijd op je startlocatie aanwezig bent, zodat je op de afgesproken tijd kan starten. Ben je te laat op de startlocatie, en is je tijdslot voorbij, dan kan er niet meer gestart worden (15 minuten speling). Bij boeken en betalen van opautoavontuur.nl ben je akkoord gegaan met de voorwaarden. De organisatie ligt in handen van de Lionsclub Noordoostpolder en Staatsbosbeheer. Deze opautoavontuur.nl-editie is speciaal aangepast aan deze tweede paasdag Buitendag NOP puzzelrit. Het is dus iets afwijkend van het normale programma van opautoavontuur.nl.

Volg ‘op auto avontuur’ op Facebook of Instagram #buitendagnop voor de laatste nieuwtjes.

Schrijf je hier in